Rad restorana



 

   

            U okviru Doma nalazi se restoran čiji je kapacitet 120 mjesta. Postojeće stanje opremljenosti kuhinje, nabavke namirnica i pripreme hrane obezbjeđuje veoma dobre uslove za ishranu učenika i studenata.

            Kontinuiranom nabavkom nove opreme, uprava Doma podiže kvalitet pripreme obroka na veći nivo a sve u skladu sa HACCP sistemom bezbjednosti hrane.

            Kvalitet i bezbjednost hrane utvrđuju se laboratorijskim analizama  nadležnih inspekcijskih službi, a do sada su analize pokazivale visok nivo higijene, kvaliteta sirovina i pripreme obroka. Sprovođenjem redovnih Anketa istražuje se koliko su učenici zadovoljni kvalitetom hrane i usluge koju pruža restoran i prati njihove zahtjeve u okviru svojih mogućnosti, pritom poštujući zdravstvene smjernice.

            Učenici nemaju poseban termin za obroke, već objeduju zajedno sa studentima. Vrijeme ručka i večere utvrđeno  je na način  da i učenici koji imaju sedam časova mogu stići na obrok.

 

                             Raspored obroka:

Radnim danima i subotom:                                                                          Nedjeljom:

-doručak …………… 07,00 – 09,00 h                                                           tri suva obroka

-ručak ………………. 11,30 – 14,30 h                                                  koji se poslužuju u subotu.

-večera……………… 17,30 -  19,30 h